• Mikuláš v škole

            Nechýbal ani u nás! Všetci poslušní študenti dostali sladkú odmenu, a tí, ktorí trošku neposlúchali, tých si čerti pekne označili! Študenti pripravili veselý program, celá škola sa roztancovala do vianočnej atmosféry a nechýbal ani tradičný voňavý vianočný punč. 

          • Mikuláš v MŠ

            Mikuláš z našej školy navštívil deti v materských a špeciálnych školách v Topoľčanoch. Tešíme sa, že sme deťom vyčarili úsmev a rozžiarili ich detské očká.

          • Svetový deň boja proti AIDS

            Pätnásty ročník kampane Červené stužky vyvrcholil 1. decembra 2022 – na Svetový deň boja proti AIDS. Keďže symbolom boja proti AIDS sú červené stužky, aj na našej škole sme si ich pripli a tým vyjadrili solidaritu s osobami, ktoré infekciou HIV alebo ochorením AIDS trpia.

          • Halloween na škole

            26.10. 2022 sme si  pripravili na škole  Halloweensku party, na ktorej mali študenti mnoho aktivít. Prvú splnili už pri príchode do školy, prišli oblečení v halloweenskej maske. Študenti sa museli popasovať s rôznymi úlohami, súťažami a aj s  kvízom kde sa dozvedeli, že Halloween nie je "americký" sviatok, ako si mnohí mysleli. 

            OdpovedaťPreposlať

          • Štúdium v zahraničí

            Študenti končiacich ročníkov absolvovali inšpiratívnu motivačnú prednášku a besedu
            o zaujímavých možnostiach a dostupnosti štúdia v zahraničí v Dánsku, Holandsku, Belgicku
            a Veľkej Británii. Lektorom stretnutia bol absolvent štúdia v Dánsku Kamil Kudas zo
            StudyCare.sk. Dozvedeli sme sa napríklad, aký je rozdiel v štúdiu v domácich podmienkach
            v porovnaní s tými zahraničnými, aké sú obľúbené odbory, ktoré možno študovať,
            o benefitoch, ktoré takéto štúdium ponúka, ale aj ako sa dostať na zahraničnú vysokú školu.

          • Návšteva knižnice

            V piatok 21. októbra 2022 triedy I.A a I.B navštívili Tribečskú knižnicu v Topoľčanoch, v ktorej strávili netradičnú vyučovaciu hodinu. V knižnici sa od pani knihovníčky dozvedeli mnoho cenných informácií, prečítali a prelistovali si rôzne zaujímavé knihy. Vypočuli si informácie o pravidlách získania čitateľského preukazu, informácie o pravidlách pri výpožičke kníh, časopisov a k nim patriacich DVD nosičov, o možnostiach prístupnosti k internetu, o možnostiach využívania služieb knižnice v rámci študovne, o možnosti internetového vyhľadávania kníh a informácií o nich v knižniciach na celom Slovensku. Veríme, že aj týmto spôsobom si naši žiaci vytvoria pozitívny vzťah ku knihám, ktorý im vydrží až do dospelosti.

            A keby ste sa chceli pozrieť na stránku Tribečskej knižnice, tu je adresa – www.kniznicatopolcany.sk.

            Za ochotu venovať sa nám počas návštevy knižnice ďakujeme.

          • Beseda so spisovateľkou

            19.10.2022 našu školu navštívila pani spisovateľka Danuša Faktorová-Dragulová. Z jej rozprávania sme sa dozvedeli veľa o jej živote, kde berie inšpiráciu na písanie kníh, či po kom pomenovala postavy vo svojich knihách a mnoho iných zaujímavých vecí. Jej návštevu spestrili deti z MŠ Gagarinovej v Topoľčanoch, pre ktorých naši študenti pripravili pútavý program inšpirovaný dielami spisovateľky. Bolo to veľmi poučné a inšpiratívne dopoludnie. 

          • Imatrikulácie prvákov

            Dňa 14.10.2022 sa na našej škole uskutočnili imatrikulácie prvákov, ktoré precízne pripravili a zorganizovali triedy 3.A a 3.B. Pripravili si pestrý program, a prváci to veru nemali jednoduché. Museli sa prebádať ku kľúču pomocou indícií, ktoré vôbec neboli ľahké. Potom ich čakala rozhádzaná trieda či zaujímavé disciplíny, kedy museli prekonávať i samých seba. Celé dopoludnie im dalo poriadne zabrať, a nakoniec to všetci spolu pekne roztancovali. Veď podľa fotiek, posúďte sami.

          • Ekotopfilm festival

            6. októbra 2022 sme sa všetci žiaci i učitelia našej školy zúčastnili Ekotopfilm festivalu, ktorého cieľom je inšpiratívnym spôsobom meniť správanie spoločnosti vo vzťahu k životnému prostrediu a otvoriť diskusiu o mnohých otázkach environmentálnych tém. Po spustení ekofilmu sa myslím že zamyslel  každý divák v sále nad svojím životom, a aspoň to málo, čo môžeme spraviť, je už krok vpred. 

          • Biela pastelka

            Dňa 23.09.2022 prebiehala na škole verejná zbierka s názvom Biela pastelka, ktorá zlepšuje životy tých, ktorí sa ocitli v neľahkej životnej situácii. Cieľom je podpora ľudí so zdravotným postihnutím. Výnos je každoročne použitý na poskytovanie sociálneho poradenstva a sociálnej rehabilitácie, teda na financovanie aktivít, ktoré nevidiacim a slabozrakým ľuďom pomáhajú začleniť sa do bežného života.

          • Burza informácií a Burza práce 2022

            V Dome kultúry v Topoľčanoch sa pod záštitou Úradu práce sociálnych vecí a rodiny opäť po nejakej dobe konala Burza informácií a Burza práce. Aj naša pedagogická škola prezentovala svoje študijné odbory. Ochotne sme odpovedali na otázky záujemcov o štúdium. Tešíme sa aj na osobné stretnutie s vami na Dni otvorených dverí.

             

             

             

            ​​​​​​​

          • Plavecký výcvik

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Plavecký výcvik.

            Žiaci 2. ročníkov absolvovali základný plavecký výcvik v Topoľčanoch. Usilovne sa zdokonaľovali v plaveckých štýloch pod vedeným plaveckého inštruktora a naučili sa správnu techniku plávania, ktorú určite využijú vo svojej praxi v materskej škole.

    • Kontakty

      • Súkromná stredná odborná škola pedagogická, Gagarinova 2490/13, 955 01 Topoľčany
      • +421 38 532 0440
      • Gagarinova 2490/13, 955 01 Topoľčany Topoľčany Slovakia
  • Staňte sa naším fanúšikom

  • Počítadlo návštev

    Počet návštev: 85757