• Tvorivé riešenie problémov

            V rámci predmetu tvorivá dramatika, sme v mesiaci október a november zaradili zaujímavé aktivity na tému "šikana". Chceme tak šíriť prevenciu šikanovania medzi žiakmi a zároveň sa snažíme predchádzať tomuto negatívnemu javu, v akýchkoľvek podobách. Našou snahou je spoločne hľadať vhodné metódy a riešenia, aby sa šikana úplne vytratila z našich životov.

          • Kde všade bol náš Mikuláš?

            V tomto školskom roku bol náš Mikuláš veľmi šikovný a snaživý.

            Spolu so svojimi pomocníkmi-anjelmi a čertami rozžiaril svojím predstavením niekoľko desiatok detských očí. Navštívil deti v MŠ Továrniky, MŠ Škultétyho, MŠ J. Kráľa, MŠ Gogoľová, ZŠ Gogoľová a Spojenú školu internátnu v Topoľčanoch. Všetkým deťom sa Mikuláš i jeho divadielko veľmi páčilo. Bolo vtipné, ale i poučné. Deti sa počas predstavenia mohli rozprávať s anjelom Danielom a ten, kto nemal strach i s čertíkom Bertíkom. Všetko nakoniec dobre dopadlo, a deti zistili, že z malých neposlušných čertíkov sa môžu stať dobrí anjeli. O predstavenie sa postarali žiačky z 1.B triedy, ktorým patrí za ich herecké výkony veľká pochvala.

          • Úsmev december 2018

            Milí žiaci, milí učitelia!

            Chystáte sa čítať naše ďalšie číslo časopisu Úsmev. Nové číslo sa bude venovať téme sociálnych sietí. Sociálne siete v dnešnej dobe používajú dennodenne nielen mladí ľudia, ale aj tí starší. Čo sú sociálne siete, aké majú výhody, nevýhody? Dozviete sa v nasledujúcom čísle. Taktiež sme sa venovali téme "šikana" a v rámci tvorivých úloh sme navrhovali rôzne druhy reklám. Nech sa vám dobre číta!

          • Burza stredných škôl

            Návštevníkom burzy sme sa predviedli kultúrnym programom, o ktorý sa postarali žiačky z 2.B a z 1.A triedy. Záujemcom sme predstavili naše študijné odbory a už tešíme sa, že sa od septembra s niektorými z nich opäť uvidíme v našej škole.

            S programom sa predviedli i žiačky z 3.A triedy, spolu s deťmi z MŠ Škultétyho, kde sa zúčastňujú odbornej praxe, v rámci študijného odboru učiteľstvo pre MŠ a vychovávateľstvo.

            Všetci vystúpenie zvládli veľmi dobre, za čo im patrí veľké ,,ďakujem".

        • Európsky týždeň boja proti drogám
          • Európsky týždeň boja proti drogám

            V Deň nefajčiarov kreslili žiaci na výtvarnej výchove pod vedením pani učiteľky Božikovej práce na tému "Boj proti drogám". Najlepšie práce si môžete prezrieť pri učebni metodiky výtvarnej výchovy.

            Žiaci sa mali taktiež možnosť zúčastniť pútavých  preventívnych prednášok, ktoré si pre nich pripravili členovia Policajného zboru Slovenskej republiky.

            Ďalej to bola súťaž organizovaná pani učiteľkou Detkovou, kde žiaci tvorili reklamy na rôzne témy.

            V piatok sa v telocvični školy uskutočnil školský turnaj vo vybíjanej, ktorého heslo bolo "Zober loptu, nie drogy". Turnaj organizovala pani učiteľka Jankovičová. Na záver pod vedením pani učiteľky Škorcovej prebiehalo rozdávanie červených stužiek v rámci podpory boja proti AIDS, ktorému je už tridsať rokov venovaný 1. december.

          • (Nie) Som obeťou násilia?!

            preventívna akcia s členmi Policajného zboru Slovenskej Republiky

            Pri príležitosti týždňa boja proti drogám, ktorý sa tento rok konal  predposledný novembrový týždeň, navštívili našu školu členovia Policajného zboru SR - pani Pašková a pán Krajči, ktorí našich žiakov zaujali pútavou odbornou prednáškou zameranou proti násiliu páchanom na ženách (nie len) pod vplyvom rôznych návykových látok.

          • Súťaž iBobor

            Hlavným cieľom súťaže je podporiť záujem o informačné a komunikačné technológie (IKT) u všetkých žiakov. Súťaž chce posmeliť žiakov v intenzívnejšom a kreatívnejšom používaní moderných technológií pri učení sa. Súťažili žiačky 1. a 2. ročníka.

          • Halloween v škole

            Halloweensky program zorganizovala pred jesennými prázdninami 2.A trieda. Šikovné študentky si pre každú triedu pripravili prezentáciu  o tom,  ako Halloween vznikol  a ako ho oslavujú v iných krajinách. Následne mali žiaci jednotlivých tried plniť rôzne neobvyklé súťaže, atrakcie, v ktorých mali možnosť prejaviť svoju súťaživosť a tvorivosť. Prekvapením bol program 3.B triedy, ktorá zabavila a zároveň vystrašila celú školu.

    • Kontakty

      • Súkromná stredná odborná škola pedagogická, Gagarinova 2490/13, 955 01 Topoľčany
      • +421 38 532 0440
      • Gagarinova 2490/13, 955 01 Topoľčany Topoľčany Slovakia
  • Staňte sa naším fanúšikom

  • Počítadlo návštev

    Počet návštev: 92830